Slip af med din stress!

Få hjælp til at håndtere din stress og få en bedre dagligdag igen!

Med enkle redskaber kan du komme på banen igen, både hvis du er på vej til at blive stresset eller allerede er sygemeldt med stress! Jo tidligere du reagerer, jo hurtigere kommer du af med din stress. 

Ring 61774088 og lad mig fortælle, hvordan jeg kan hjælpe dig, hvis du fx. har tankemylder, sover dårligt, føler dig urolig og utilpas, er irritabel, er begyndt at glemme eller har mistet overblikket.

Jeg er certificeret stresscoach og har stor erfaring med stresscoaching.

Du får:
•   Enkle redskaber, som giver dig mulighed for at komme ud af din stress og ikke få stress igen, hvis du fortsætter     med at bruge dem
•   Viden om dine stresssignaler og små tegn på stress, samt hvad der egentlig sker i din krop, når du er stresset
•   Klarhed over, hvad der gør dig stresset
•   Mulighed for at arbejde med dine tanke- og handlemønstre, så du kan holde dit liv på rette spor
•   Tilbud om en lydfil med afspænding tilpasset dig og de emner, du arbejder med

Stress er en tilstand, du kan ændre – ikke en sygdom!

Anni og kunde

Det kan være meget svært at erkende, at man er stresset og har brug for hjælp. Men lyt til dine pårørende eller kolleger, som ser symptomer på stress og udbrændthed hos dig og er bekymrede for dig og forsøger at fortælle dig, at noget er galt. Jo hurtigere du reagerer på dine stresssignaler og får hjælp, jo hurtigere kommer du nemlig ud af din stress.

 

Stress er en tilstand, du skal tage meget alvorligt – ellers kan den udvikle sig til sygdom, som er svær at komme sig over.

mail: info@aacoaching.dk